Молитва за почесниот папа Бенедикт XVI

„На крајот понизно молам: молете се за мене Господ и покрај сите мои гревови и недостатоци да ме прими во вечните дворови. За сите кои ми се доверени, ден за ден ја упатувам од срце мојата молитва.”

-Бенедикт XVI

Секој кој сака може да дојде, да запали свеќа и да се помоли за покојниот папа Бенедикт XVI.

Categories Новости | Tags: | Posted on January 4, 2023

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Comments are closed.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856