Светување на празникот Марија од Назарет

Светување на празникот Марија од Назарет 22 години по ред во парохијата св. Пророк Илија во Радово кој воедно стана и копатронен празник. Светувањето го започнавме со тродневница. Оваа година поради ситуацијата во нашата земја, но и во цел свет зафатени со Ковид – 19 немавме процесија до двете капели и двата јубилејни крстови во […]

October 11, 2020 in Новости

No comments yet

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856