Радово моли за мир во Украина

Тродневница за мир во Украина
Преку Великиот (Велигденски) пост во деновите:
Четврток во 17,00 часот;
Петок во 17,30 часот;
Сабота точно напладне во 12,00 часот.
Во парохијата Радово заеднички ќе молиме за мир во Украина.

Categories Новости | Tags: | Posted on March 12, 2022

Social Networks: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

Comments are closed.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856